dissabte, 21 de setembre del 2019

Ja tenim nom de la classe!

Aquests dies han donat per molt, hem començat la setmana triant nom per a la classe. Primerament férem una proposta perhom, de les quals es repetiren dues opcions, així que sobre aquesta férem una ronda de votació, i la proposta elegida foren els POLPS. Mireu algunes de les representacions. 








Continuarem fent una pluja d'idees sobre allò que sabem dels polps i el que ens agradaria saber.


I per tal de continuar amb el projecte, és a dir, ampliant els coneixements sobre aquests, hem demanat la col·laboració de les famílies, ja sigui portant informació concisa sobre els polps, algun treball manual, o bé algun joc, peluix o puzle, per a la creació d'un racó a l'aula. També s'han obert les portes a alguna participació de les famílies a l'aula, ja sigui per fer una manualitat, un conte o una dansa (són exemples, estem oberts a les propostes).
Hem acabat la setmana tirant d'imaginació i fent la nostra pròpia representació dels polps amb plastilina. Mireu amb el mateix material, quina varietat de polps tenim!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS DE FOTOS

 FAMÍLIES, AQUÍ TENIU ELS  ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS D'IMATGES D'AQUEST CURS . AIXÍ PODEU ACCEDIR-HI FÀCILMENT I DESCARREGAR LES QUE VULGU...