dimarts, 22 d’octubre del 2019

Padrins/es i Fillols/es!


Fa un parell de setmanes, vàrem començar l'activitat intercicle dels Padrins/es i Fillols/es. Aquest any els nostres padrins/es són els infants de 3r de primària i la seva mestra, Alba, que també és la nostra mestra de música
Aquesta activitat, principalment la primera sessió, sempre es viu amb expectació, curiositat i emoció. Per tal de formar les parelles o petit grup, padrins/es-fillols/es, respectant i fomentant aquesta curiositat, vàrem preparar uns avions de paper de colors, on a les ales, portava els noms de cada padrí/na o padrins/es i el seu fillol/la. 
A l'hora de llançar els avions, sortirem al pati, férem dues fileres, a un costat els padrins/es, i a l'altra, els fillols/es, i quan tots estarem preparats els padrins/es llançaren els avions i les parelles s'havien de cercar. Els avions volaven tant que algun d'ells va anar-se'n fora.
Passats alguns minuts, i després que les parelles es trobaren i jugaren una mica amb els avions, entrarem a classe per preparar els carnets. Aquests carnets portaven el nom de cadascú i qui és el seu padrí/na o fillol/la. 
Aquesta activitat es farà de manera quinzenal i estarà basada en la visualització i lectura de contes, la creació d'històries, activitats de lletres, entre altres.. Us deixo algunes fotografies!




























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS DE FOTOS

 FAMÍLIES, AQUÍ TENIU ELS  ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS D'IMATGES D'AQUEST CURS . AIXÍ PODEU ACCEDIR-HI FÀCILMENT I DESCARREGAR LES QUE VULGU...