dilluns, 20 d’abril del 2020

Bona Tornada!

Bon dia, Polps!
Com esteu? Espero que hàgiu passat unes bones vacances, malgrat la situació que estem passant. Avui donem l'entrada al tercer trimestre, el darrer del curs. Serà més aviat especial, ja que de moment i fins a nou avís, seguim confinats i interactuant a distància. Malgrat això, us seguiré proposant tasques a través del bloc i estaré encantada que me les feu arribar. No vull deixar passar l'oportunitat de felicitar a un dels nostres Polps que avui fa 6 anys, MOLTES FELICITATS DAVID!!!:)
L'activitat que us vull proposar per avui, és la mateixa que faríem a classe, una representació de les nostres vacances. En un foli en horitzontal, en la part superior i en lletra majúscula, posarem VACANCES PASQUA, baix farem un dibuix de què volem destacar d'aquestes vacances o bé, per qui tingui ganes i impressora, un collage amb algunes fotografies que els infants poden retallar i aferrar ells mateixos. En la part inferior, podem escriure una petita explicació del que hem fet, o bé, escriure paraules clau que reflecteixin el que volem dir. Darrere escriurem nom i llinatges amb lletra de pal i la data completa (dia de la setmana, dia del mes, mes i any). 
Podeu seguir enviant-me les tasques a: gminfantilb@gmail.com
ÀNIM I ENDAVANT!;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS DE FOTOS

 FAMÍLIES, AQUÍ TENIU ELS  ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS D'IMATGES D'AQUEST CURS . AIXÍ PODEU ACCEDIR-HI FÀCILMENT I DESCARREGAR LES QUE VULGU...