dilluns, 2 de novembre del 2020

TREBALL COOPERATIU

 Al llarg del curs, durem a terme diferents dinàmiques de grup per a potenciar el treball cooperatiu dins el grup. Aquí tenim un exemple d'alguna de les activitats realitzades:

SOM UN EQUIP

Hem jugat al joc de les cadires cooperatives. El joc tracta de ballar al voltant de les cadires (una per nen/a) i en aturar-se la música cal seure. A cada volta, es van retirant cadires i cada vegada n'hi ha menys. El joc, té com a objectiu treballar en equip, per aconseguir estar tots/es damunt les cadires. En acabar, hem parlat del que ha passat durant el joc: si hi ha hagut algun conflicte, com s'han sentit, si han aconseguit l'objectiu del joc...Finalment, per a recordar aquest fet, hem escrit entre tots "SOM UN EQUIP". 

Per a construir un mural entre tots, hem decorat les lletres i les hem retallat. Per a fer-ho, també hem hagut de treballar en equip, ja que cada parella cooperativa * escollia una lletra i entre els dos havien de decidir quins colors utilitzar, com pintar o decorar (a ratlles, a trossos...), com fer-ho (a la vegada o una estona cada un),... en definitiva compartir la lletra i arribar a acords.

*parella cooperativa: amb diversos jocs o dinàmiques, cadascú tindrà una parella durant un període de temps (2-3 setmanes). Seuran un vora de s'altre per a realitzar tasques i s'ajudaran en tot el que puguin.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS DE FOTOS

 FAMÍLIES, AQUÍ TENIU ELS  ENLLAÇOS ALS ÀLBUMS D'IMATGES D'AQUEST CURS . AIXÍ PODEU ACCEDIR-HI FÀCILMENT I DESCARREGAR LES QUE VULGU...